Despre Noi

Povestea LAURUL în România a început în 1940, iar până în prezent, fiecare capitol marchează reușite ale companiei.

Siropurile și băuturile răcoritoare sunt protagoniștii poveștii noastre. De peste 70 de ani, se extrage ce e mai bun din fructe și se dă contur gustului autentic. Tehnologia pe care o folosim ne-a permis să ne ținem departe de conservanții, aditivii, coloranții artificiali și alte adaosuri.

De peste 70 de ani Laurul este lider pe piața siropurilor de fructe din România, iar asta a fost posibil pentru că în fiecare capitol am păstrat rețeta tradițională românească de producție. Cu fiecare pagină scrisă am acumulat experiența care a conturat încrederea puternică din partea partenerilor noștri. Mai mult decât atât, la baza întregului proces de producție au stat mereu oamenii încărcați cu creativitate, ingeniozitate și determinare pentru reușită. Rezultatul muncii se traduce în produse doar cu ingrediente naturale, iar gustul desăvârșit este finalul fericit spre care tindem întotdeauna.

Iar pentru că cerințele pieței au devenit personaje importante, le-am dat ascultare și am dezvoltat și lansat pe piață siropurile de bar Carnnavalle în 2015, perfecte pentru cocktailuri și băuturi cu cafea.

În 2016 am lansat produsul „Brut de lămâie” pentru reprezentanții HORECA, pentru a oferi în mod constant calitate clienților acestora. Produs fără concurent pe piața din România, brutul de lămâie este suc de lămâie 100% cu pulpă, utilizat în prepararea limonadelor, dressing-uri de salată, băuturi răcoritoare. Fără zahăr, fără aditivi, fără coloranți sau conservanți – doar aroma fresh și autentică a lămâii. Nimic nu înlocuiește savoarea lămâii proaspete!

Iar în 2017, urmărind trendul pieței, au fost lansate Limonadele Orientale, singura gamă de acest gen pentru HORECA în România. Limonadele Orientale sunt produse din diferite tipuri de lămâi din Asia și vin însoțite de povești încărcate de istorie. Lămâile care stau la baza produselor sunt soiuri orientale, cu arome intense, care se diferențiază de cele ale lămâilor obișnuite.